EMO

Nu vreau sa se supere p mine cei care sunt  emo dar cred k acest sil e nasol……Adepti acestui stil sunt tineri interiorizati care atunci cand se intalnesc vorbesc despre moarte si traiesc la intensitate maxima depresia, au tunsori asimetrice de obicei si poarta ochelari mari si negri. Din cauza conceptiilor emo o fata de 12 ani sa sinucis(ce tampenie).Mie imi pare extrem de rau pentru fetita aceea,si pentru parinti ei,nici nu pot si nici nu vreau sa ma gandesc ce simt acei parinti.Pentu cei care nu sunteti emo tot respectul meu, iar pentru cei care vreti sa treceti la ei:mai ganditiva!

Mesaj pentru emokids din partea mea(gorcea):Renuntati la conceptiile voastre despre moarte si bucurativa de viata pe care o aveti…cat sunteti tineri!!!

Advertisements

2 Responses

  1. emo suxs……au un stil nashpa de viata (vorba ta) ei exista inca din ani “80 dar nu erau asa…erau mai sociabili si nu aveau aceste trairi nasoale:D..

  2. hey all! 🙂 poi… ce sa zic [ knd ti-se ofera sansa sa-ti spui opinia exprima-te 😉 ] , eu nu inteleg ce e cu toata agitatia asta provocata de acest curent “emo” .doar pt ca li s-a pus o eticheta de genu – emo sunt niste sinucigasi care nu au altceva de facut decat sa-si planga de mila… sa urasca viata…- nu inseamna ca toti sunt la fel si nu ar trebui bagati toti in aceasi “oala”. cred k si presa e de vina…atata scandal :-@ “Un emokid s-a sinucis” e mai tare decat sa spuna adevaratele motive cum ar fi : familia care ne influenteaza cel mai mult, prietenii aiurea care nu fac altceva decat sa ne respire aierul …ce sa zic .nu sunt o adepta a acestui gen…dar cred k toti ne regasim putin in versurile unor trupe precum My Chemical Romance, Fall Out Boy, Chemical Brothers . oricum eu consider k stilul lor vesimentar e SUPER ! combina multe genuri… si au ff multe influente. si…despre copiii care nuj…nici nu-i pot numi sinucigasi…hmmm…pur si simplu n-au mai gasit motive pt a trai…:-? nu cred k au fost influentati de curentul “emo” -denumire care vine de la “emotional” ..si alea alea :-@ >> pur si simplu nu s-au gandit la cei din jurul lor si nu cred k a fost nevoie de acest curent pt ca ei sa faca aceste fapte. si asa in final pot spune doar JUST BE YOUR SELF ! 😉

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s