40 de medieşeni vor să se lase de fumat “pe bune”

Medieşenii au răspuns pozitiv semnalelor lansate prin intermediul presei şi chiar s-au programat pentru consultaţii dorind să renunţe la viciul fumatului la cabinetul Stop Fumat care se va deschide zilele următoare la Policlinică.

Unele reglementări legale de ultimă oră au întârziat cu puţin timp deschiderea cabinetului “Stop Fumat” la Mediaş. Chiar dacă funcţionarea cabinetului era anunţată de la jumătatea lunii martie, el se va deschide abia în zilele următoare. Medicul pneumolog Ioan Câmpean, cel care va coordona activitatea cabinetului, spune că deja medieşenii au răspuns pozitiv semnalelor lansate prin intermediul presei şi chiar s-au programat pentru consultaţii, dorind să renunţe la viciul fumatului.

Până la deschiderea efectivă a cabinetului, medicul Câmpean a iniţiat şi o serie de întâlniri cu elevii de la şcolile medieşene, pentru a le vorbi despre efectele dăunătoare ale fumatului asupra organismului. Profitând şi de faptul că luni, 7 aprilie, s-a sărbătorit Ziua Mondială a Sănătăţii, medicul Ioan Câmpean a organizat o întâlnire cu elevii chiar la sediul bibliotecii Municipale Mediaş.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s